O nama

BOKA design d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u gradu Osijeku (Republika Hrvatska).

Naša vizija:

Biti profesionalan, strogo ozbiljno i pouzdano odnositi se prema svim sudionicima u proizvodno-prodajnom procesu. Usrećiti svakog najboljim poklonom na svijetu.

Naša misija:

Proizvodnja predmeta od drveta, ekološki prihvatljivih. Kroz vlastitu ideju, dizajn i ručni rad pružiti inovativnost protkanu perfekcijom u samoj izradi svakog proizvoda.

Mašta, ta čarobna riječ, pokretač je svih naših zamisli. Mašta nam služi da u nama potakne vrline poput kreativnosti, inovativnosti, domišljatosti i vizionarstva koje nam omogućavaju napredovanje, stvaranje i ostvarivanje naših ideja.

S ponosom možemo naglasiti da je svaki naš uradak zapravo i rezultat našeg vlastitog dizajniranja. Sve naše ideje kroz skice pretvaramo u crteže kao umjetničko oblikovanje.

blank

Svaki naš proizvod izrađen je u vlastitom proizvodnom pogonu u procesu kojeg nazivamo „od sirovine do finalnog proizvoda“. Stoga volimo reći:

„Mala radionica s velikim srcem!“

Iz mašte proizlaze ideje. Idejom preko dizajniranja u našoj maloj radionici nastaju novi proizvodi. Ručnom izradom svakom proizvodu je utkan dio osobnosti i ljubavi prema ručnom radu.

Svi naši proizvodi rezultat su isključivo ručnog rada te s ponosom možemo naglasiti da se radi o unikatnim uradcima. Svaki od naših proizvoda ima svoju priču jer je nastao u jednoj maloj, toploj radionici gdje su ruke glavni alat.

Kvaliteta je naš glavni adut koju predstavljamo kroz funkcionalnost, pouzdanost i trajnost proizvoda.

Ekološka osviještenost – ovo je stavka na koju smo stavili veliki naglasak. Naši su proizvodi ekološki prihvatljivi te je iste moguće reciklirati ili upotrijebiti za obnovu energije. Postojeći način potrošnje stanovništva, sve veći ekološki problemi i opasnosti od otpadnih tvari predstavljaju probleme za potrošače, gospodarstvo i menadžment, a upravljanje okolišem danas postaje izazov i potreba modernog svijeta. Takvi razlozi doveli su do ekoloških promjena i osviještenosti potrošača i proizvođača o utjecaju koji mogu imati na očuvanje okoliša.

blank
blank

Bojano kistom – da, svaku boju nanosimo slikarskim kistom, što ponovno dokazuje unikatnost.

U proizvodnji koristimo EKO akrilne boje, boje koje su na bazi visokokvalitetne vodorazrjedive akrilne smole, pigmenata postojanih na svjetlost, aditiva i vode. EKO akrilne boje su ekološki prihvatljive, netoksične, nezapaljive i otporne na atmosferilije.

Najveću toplinu u Vaš prostor unijeti će drvo. Ovaj materijal vizualno je privlačan i uljepšati će vam boravak u zatvorenom prostoru.

Različiti drveni predmeti u različiti prirodnim bojama stvaraju iznimno topao ugođaj. Drvo je prirodan materijal pa je stoga i izuzetno ugodan našem oku. Potvrdom izvrsnosti, prilikom kupovine naših proizvoda možete biti sigurni da proizvod koji kupujete nije proizveden na štetu naših šuma, te da on svojim potrošačkim postupkom nije pridonio nemilosrdnoj eksploataciji šumskih resursa.

Sa zadovoljstvom i ponosom možemo istaknuti kako su naši proizvodi prisutni na svakom kontinentu ove prelijepe Zemlje, dakle mogu stići i kod Vas.

Hvala vam od srca što ste posjetili našu stranicu!

blank