Dostavu proizvoda naručenih putem naše Internet trgovine obavljamo u suradnji sa provjerenim i profesionalnim dostavnim službama GLS, DPD, Overseas i DHL po načelu “od vrata do vrata”, po cijelom svijetu.

1. STANDARDNI PROGRAM Za svaki proizvod koji imamo na stanju i ne zahtjeva dodatne preinake vezane za personalizaciju, kao što su dodavanje (graviranje) imena, posebni zahtjevi za bojanje i sl., rok isporuke paketa prema dostavljaču je 1-2 radna dana.

2. PERSONALIZIRANI PROGRAM Za svaki proizvod koji nemamo na stanju i/ili zahtjeva dodatne preinake vezane za personalizaciju, kao što su dodavanje (graviranje) imena, posebni zahtjevi za bojanje i sl. rok isporuke paketa prema dostavljaču je 3-10 radnih dana.

Dostava na vašu adresu:
Hrvatska: 1-2 radna dana od slanja paketa
Europa: 1-7 radnih dana od slanja paketa (precizniji podatak vidljiv u Košarici)
Ostali kontinenti: 14-21 radni dan od slanja paketa

Napomena: Rok isporuke može varirati ovisno o mjestu odredišta (uključujući i otoke).

Roba se naručuje popunjavanjem elektronskog obrasca. Usluge Boka design Internet trgovine možete koristiti i bez registracije na našoj web stranici, premda je naša preporuka da se registrirate zbog bržeg i jednostavnijeg korištenja. Tijekom naplate polja koja su označena kao obavezna moraju biti popunjena da bi mogli izvršiti narudžbu. U bilo kojem trenutku možete pregledati ili ažurirati osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa i procesa kupovine.

Sve cijene proizvoda izražene su u kunama (kn), eurima (EUR) te dolarima ($) i vrijede isključivo za kupovinu u web trgovini. Boka design d.o.o. nije u sustavu PDV-a.

Trenutno su Vam na raspolaganju pet (5) vrsti plaćanja:

• Direktna bankovna transakcija – Uplata na račun (putem mobilnog bankarstva, internet bankarstva ili općom uplatnicom)
• Sigurno kartično plaćanje putem Stripe sustava (Stripe)
• JEDNOKRATNO – Visa, Maestro, MasterCard i Diners
• OBROČNO do 6 rata bez kamata – Visa, Maestro, MasterCard od Privredne banke Zagreb
• PayPal
• KEKS Pay – putem KEKS Pay aplikacije (Android i iOS)
• Plaćanje pouzećem (gotovinsko plaćanje prilikom dospijeća paketa na Vašu adresu – direktno dostavljaču bez dodatnih naknada) – vrijedi isključivo za područje Republike Hrvatske

SPECIJALNA PONUDA – Kupon za iznos veći od 3.000 kn, 400 € odnosno 500 $
Ukoliko iznos Vaše košarice bude veći od navedenog iznosa dostaviti ćemo na vaš mail KUPON s odobrenim popustom u roku jednog radnog dana!