Jamstva i uskraćivanje prava

Trgovina Boka design će uložiti razuman napor kako bi se na njezinim Internet stranicama objavljivali točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu. Trgovina Boka design ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela Internet lokacije ili nečega što je u njoj objavljeno ili dodano od strane drugih korisnika. Trgovina Boka design i dobavljači ne preuzimaju nikakvu zakonsku odgovornost za točnost, potpunost ili korisnost podataka, uređaja, proizvoda ili postupaka ovdje prikazanih te ne jamče da uporaba informacija, uređaja, proizvoda ili postupaka neće uznemiravati privatna prava. Trgovac  je prema pravu EU-a odgovoran za nesukladnost koja postane očita u minimalnom roku od dvije godine od isporuke robe. Nacionalnim zakonima potrošaču se mogu osigurati dodatna prava. Odgovornost trgovca za materijalne nedostatke na proizvodu propisana je člancima 400. – 429 Zakonom o obveznim odnosima, NN br. 5/05,41/08 i 125/11. Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina Boka design Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail info@bokadesign.hr

Povrat i zamjena robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, članku 72, svaki je potrošač u mogućnosti raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.
Povrat ili zamjena robe je moguća u slučaju kada sa naručenih artikala niste skidali originalne etikete i kada posjedujete originalne kutije u kojima su artikli isporučeni.
Prilikom povrata na ambalažu proizvoda se ne smije ništa lijepiti ili pisati, jer takve artikle nećemo prihvatiti za zamjenu.
Naručene artikle je moguće zamijeniti za drugi artikl (ili artikle) u roku 14 dana od zaprimanja paketa.
Također, ukoliko želite, možemo Vam uplaćena sredstva vratiti na Vaš tekući račun (kod povrata paketa priložiti kopiju kartice tekućeg računa).
Trošak dostave povrata artikla kao i trošak slanja zamjenskog artikla snosi kupac.

Politika zaštite osobnih podataka na Internet stranicama trgovine Boka design

Želimo jasno reći da prilikom posjete ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili. Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom ili putem obrasca koji nam dostavljate e-mail poštom mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja. Osobni podaci mogu se prikupljati u svrhu marketinških aktivnosti. Daljnja obrada osobnih podataka u povijesne, statističke ili znanstvene svrhe neće se smatrati nepodudarnom, pod uvjetom da se poduzmu odgovarajuće zaštitne mjere.

Online rješavanje spora

Regulativom Europske unije od 15. veljače. 2016. sporove vezane uz kupnju putem web shopa diljem cijele EU biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

Ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura (EUR) ili dolara (USD) u hrvatske kune (kn) prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u
vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Troškovi carine

Zemlje izvan EU mogu biti podložne troškovima carine. Kupac će snositi odgovornost za plaćanje mogući dodatnih troškova carine. Naša web trgovina ne utječe na moguće dodatne troškove i mi ne možemo predvidjeti moguće dodatne troškove. Za informacije o mogućim troškovima carine kontaktirajte ured za carinu.

Izjava o proizvodnji

Budući da je drvo prirodni materijal a način naše proizvodnje isključivo ručni rad te je svaki proizvod unikatan, moguće su minimalne različitosti proizvoda od fotografija prikazanih u samoj trgovini. Kao npr. godovi drveta, nijanse boje…