Naručeni proizvodi se pakiraju u transportne kutije te će biti složeni i zaštićeni kako bi se spriječila moguća oštećenja prilikom transporta. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručenih proizvoda provjeriti moguća vidljiva vanjska oštećenja transportne kutije te ih odmah reklamirati dostavljaču uz popunjavanje reklamacijskog zapisnika dostavne službe. Kupac je dužan reklamacijski zapisnik sa priloženim fotografijama, na kojima su vidljiva oštećenja nastala u transportu, dostaviti na e-mail adresu info@bokadesign.hr

U suprotnom, naknadne reklamacije se ne uvažavaju. Cijena dostave ovisi o vrijednosti naručene robe. U slučaju da kupac iz neopravdanog razloga odbije primiti dostavu paketa i ne preuzme paket od ugovorene kurirske službe za dostavu te se proizvod vrati na adresu Boka design d.o.o., Boka design d.o.o. ima pravo od kupca naplatiti troškove povrata proizvoda sukladno važećem cjeniku kurirske službe, a temeljem dokaza o nastalom trošku dostave i računa kojeg će Boka design d.o.o. ispostaviti kupcu po navedenoj osnovi, s dospijećem od 15 dana.

POVRAT PROIZVODA

U slučaju povrata proizvoda kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju dostavljaču. Kupac ima pravo na povrat proizvoda u sljedećim slučajevima:

  • isporuka proizvoda koji nije naručen
  • isporuka proizvoda koji ima grešku ili oštećenje a da nisu nastala u transportu

Molimo vas da usporedite primljene artikle s računom i ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite vašem dostavljaču. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. Boka design d.o.o. odgovoran je za eventualne nedostatke na proizvodima, te je dužan zamijeniti oštećeni i/ili krivo dostavljeni proizvod o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac ili dostavna služba nisu utjecali na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.